25/4/11

SALVEN L´ESCOLA D´ARTS I OFICIS

ESCOLA D´ARTS I OFICIS


ESCOLA D´ARTS I OFICIS DE BARCELONA


L’ Escola Superior dels Bells Oficis , va se fundada al 1915 . El seu lema es < ART AMB QUALITAT D´OFICI I OFICI QUE ES FA AMB TOTA LA EXPRESSIVA DE L´ART >. Ideal que a traves dels temps , tot i moltes dificultats , encara es mante´.

La oferta actual , d’ensenyaments NO REGLATS , s’organitza de manera flexible , amb la intenció que les persones que hi accedeixen puguin anar construint el seu itinerari formatiu .

L’horari es flexible i els cursos de durada variable i organitzats en blocs terminals.

L’oferta educativa esta estructurada per seguir un itinerari formatiu determinat , o poder accedir a una o mes matèries soltes.

Es pot fer : Enquadernació , gravat , joieria , ceràmica , escultura , vidre , multimèdia , dibuix i pintura.

Els alumnes també poden gaudir de sortides culturals i professionals , visita a museus , exposicions dels treballs dels alumnes , concursos , conferencies i altres activitats lúdiques.

Per l’escola D´ARTS I OFICIS , hi ha passat artistes de renom internacional , i esta reconeguda , per tot el mon .

¡ TOT AIXO ERA MOLT BONIC FINS ARE !.

A partir del proper curs 2011-2012 , la Diputació ens abandona i el Consorci

D´ Educació de Barcelona no ens vol .

Els alumnes veuran reduïdes les classes , i els horaris .

La ensenyança NO REGLADA , de mica en mica desapareixerà, i no es just ! .

L´Escola d´Arts i Oficis acull a 700 persones , majors d’edat.

Moltes tenim un altre feina ; però estem interessats en saber mes .

I pensem que el aprendre , no s’acaba quant ja has fet una carrera , sinó que continua , no importa si tens 30 , 40 o 70 anys .

Cada dia quant et lleves , comença un nou dia ; i poder aquest dia aprendràs allò que tota la vida havies volgut .

La gent que ens interessa l’art , potser som diferents , però us asseguro que encomanem entusiasme per tot arreu a on passem .

Jo per exemple , a la meva consulta moltes vegades la conversa roda envers l’art , in parlant d’aquest o aquell pintor ens torna mes humans i mes feliços .

També , l’avi que explica als nets sobre l’important que es la cultura , i els porta a visitar museus , aquets nens el dia de dema poder seran menys materialistes .

Els vincles d amistat, entre els els alumnes son fantàstiques , perquè tots tenim un grand interès , per la nostre classe .

A l´Escola no hi ha ni rics ni pobres , tan sols gent que ens interessa l´art .

Els professors que tenim son immillorables , cadascun en la seva matèria .

En fi , es una vergonya que una Escola , casi be centenària , dedicada a donar una formació de prestigi en el mon artístic , pugui en un moment donat desapareixa .

I de la ensenyança NO REGLADA , tan apreciada per tots , pasi a se una escola tan sols reglada , a on molts de nosaltres no hi podem accedir .

Els alumnes junt amb l’associació d´Arts i Oficis , farem mans i mànigues , ,perquè això no passi , i si es necessari mourem cel i terra ; però la NOSTRA ESCOLA ha de continuar .

No hay comentarios:

Publicar un comentario