22/3/11




Benvolguda Comissió Salvem Arts i Oficis,

A falta de fer un repàs a la premsa escrita de demà, ja podem dir que la petita però combativa representació dels alumnes de l’Escola d’Arts i Oficis s’ha apuntat un gran éxit de difusió de la nostra inquietud, ja que als dos mitjans de comunicació televisiva majoritaris, TV3 i BTV, hem aconseguit que es reflecteixi clarament la nostra reivindicació tot i els escasos segons que s’ha donat a la notícia sencera.

Això fa que el mérit sigui doble: la nostra ha estat l’imatge més impactant sens dubte, i ha estat possible gràcies a l’aportació de l’Elvira de dues pancartes molt ben pensades i executades, que han cridat l’atenció de les càmeres.

Ho podreu tornar a veure a les seccions “a la carta” als webs de les teles. A TV3 i a BTV ja està penjat. També apareixem en video a la plana web de l'Avui.

Seria interessant que la comissió fes demà un repàs de premsa escrita pq segur que sortim a més llocs i s’hauria de col·leccionar. Es poden deixar els retalls a la bústia AAO que està a la planta baixa, al costat del despatx de direcció. Es tractaria de fer amb tot plegat un bon plafó.

Passem a la Comissió SAO tres imatges captades dels telenotícies. Hi ha més imatges preses allà mateix per alguns de nosaltres, però aquestes tenen especial valor pq son televisives.

L’enhorabona per tothom i fins la reunió del 29.

No hay comentarios:

Publicar un comentario